10 Nisan 2016 Pazar

THE ORIGINALS 3X17 - DİZİ YORUMU

MERHABALAR!! Acayip manyak bir bölümle yine sizinleyimm :D Spoiler için yeniden uyarayım!! 

Lucien en son Freya'yı kaçırmıştı ak meşe ile birlikte. Beyfendiler orijinal olmak istiyorlarmışşş... 1000 yıllık bir kin be.. Ak meşe, Freya'nın kanı, kaçırdığı kurtların zehri derken bu bayaa havalı bir şeye dönüşmek istiyor. Güçlü yenilmez. Vincent da yazık ya ona da ataları(!) iyice manyak manyak şeyler yapmaya zorluyor adamı.



Vincent gitmeden önce bir video kaydı bırakıyor ve bir de kanını. Finn daha önce onun bedenindeydi ya aradaki bağı kullanarak yerlerini bulmalarını söyledi. Küçük cadı Devina da Kol'un yardımıyla bulmaya denemeye başladı hemen. Ama eksik bir şey için Allah'ın gereksizi Cami'nin yanına gittiler. Korkmayın onun meymenetsiz suratını göstermeyeceğim size. Cami de ona dikkat et lanetli gibi diyo. Allah'ın şirreti gelmiş Kol'a lanetli diyor. Bir sıkımlık canı var zaten. neyse. 



Bu sırada Klaus ve Hayley de Lucien'ın neler karıştırdığını bulmaya çalışıyorllar. Mekana gidiiyorlar. O sırada orada biraz ekşınlar olaylar falan oluyor. Adam öldürmecilik falan bilirsiniz. 




Bizim kökenlerin ilk dönüştüğü yer burası söylemeyi unuttum. Burada şekilli şüküllü olaylar falan oluyor. Serum tamamlanıyor. Tam içerken Vİncent engel oluyor. O da en sonunda Freya'yı öldürecekken büyünün yardımıyla yeri bulan Elijah ve Finn geliyor. Bu arada bi yerde serumu içiyor. Bir tane de yedek alıyor. O sırada Lucien Freya'yı alıyor öldürmekle  tehdit ediyor hani hanginiz boynunu kırmadan önce bana gelebilirsinz diyor. Finn vuruyor onları. Elijah hemen kan içiriyor Freya'ya. Lucien de Finn'i kıtlıyor. eheheheh. Güldüğüme bakmayın ücüzü aslında. 

Burada bizimkiler kaçırılan kurt adamları buluyor. Yedi güçlü soydan da zehirleri alıyor. Bir de vampir bir kız var zehir panzehir falan Lucien baya denek olarak kullanmış kızı. Bizimkiler kurtların canlı olduğunu görümce onları kaldırıyorlar. Bu sırada Klaus da Finn için eve dönüyor. Kanı lazım ya ısırık için. Hayley de orayı yakıyor. 






Bu da artistik Lucien. Elijah bile baş edemiyor bununla arkadaşlar bayalı güçlü bir şey oluyor bu. Tabii bu durum biraz sinir bozucu. Yani koskoca orijinaller bu ezikle baş etmeye çalışıyorlar. Pehhh resmen rezalet. 







Öldüüüüüüüüüüü Finn öldüü. Üzüldüm ama neden bilmiyorum. yazık be Kol bile ağladı.Ama Rebakah eksik canım Rebekah <3 şu kızı artık getirin şu diziye ya özledim yeminle. Neyse konumuz bu değil. 







Burda da küllerini savururkene eheheh. Tabii Klaus ne dedi?? "İntikamını alacağım" dedi. Canım Klaus. Üzmeyin şu adamı yeter ya yazık.

Sonra bir düşündüler acaba Lucien 2. şişeyi ne için aldı? Ve sonuç....






Aroura için.... 


Bu bölüm fazla güzeldi. Bir yenisi için beklemek zor olacak açıkçası. Sonraki bölümde görüşmek üzere!! 









0 yorum:

Yorum Gönder